jump to navigation

INFOTRIP RASNOV 28 februarie – 1 martie 2012, ziua 3 March 13, 2012

Posted by agentiaploutos in Pe unde ne-am plimbat..., Vorbe....
Tags:
trackback

In ultima dimineaţa din infortrip m-am trezit la timp pentru micul dejun. O omletă imensă şi copiosă cu şuncă şi caşcaval şi o cafea fierbinte dulce şi cu lapte. Fenomenal de bună mâncarea la Casa Râşnoveană.

După terminarea cafelei am pornit împreună cu domnul Ungureanu înspre Complexul Pănicel unde grupul s-a strâns pentru o altă rundă de cafea şi pentru ca domnul Ungureanu să ne înmâneze personal o diplomă de participare la infotrip fiecărui participant.

După aproape o oră în care toţi cei ce au organizat au ţinut un mic discurs am pornit spre ferma Diana. O fermă cu tradiţie în creşterea cailor care oferă agrement vizitatorilor prin echitaţie sau mersul cu căruţa sau cu sania în funcţie de anotimp. „Ferma montana de cai s-a nascut dintr-o pasiune profunda si de nestavilit pentru cai, a caror numar a crescut de la an la an, ajungandu-se la aproximativ 50 de “membri de familie”.” Cai de toate culorile şi de toate rasele, unii cu o valoare ridicată din puncte de vedere genetic, toţi impresionează prin cât de bine sunt îngrijiţi şi de portul nobil al acestor animale. Pe lângă cai ferma deţine ponei, căprioare şi chiar trei reni! Exemplare minunat îngrijite cât şi porcuşori din specia celor fără colesterol, buni pentru sănătate.

După fermă am mers la pensiunea Helen. Cele 9 camere ( 3 cu pat matrimonial si 6 cu pat dublu ) + apartamentul cu 2 dormitoare si salon, au o capacitate de 22 locuri si dispun de baie proprie, foen, TV si spatii generoase, individualizate, care-ti asigura linistea, confortul  si o vedere deosebita asupra Cetatii Rasnov si a Muntilor Bucegi. Băi destul de încăpătoare.

Apoi am fost la pensiunea Max International, foarte aproape de Helen, ambele nu departe de centrul oraşului Râşnov. Fiecare camera este dotata cu balcon, baie proprie, cu cabina dus hidromasaj sau jacuzzi, televizor, internet fir si wireless, telefon camera, uscator par, mini bar, seif in camera si la receptie, parcare privata supravegheata video, parcare pentru autocare, transmitere – receptionare fax. Camerele spatioase, mobilate modern va vor face sa va simtiti “ca acasa”, va asigura tot confortul de care aveti nevoie pentru a petrece un concediu frumos la Rasnov.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: