jump to navigation

La Caru’ cu Scoici July 9, 2010

Posted by agentiaploutos in Vorbe....
trackback

O altfel de cronica de restaurant.

Statiunea Venus este o statiune linistita , recomandata in special cuplurilor cu copii sau indragostitilor. E apreciata si de varsta a treia care solicita in Venus : O SAPTAMANA LA MARE sau LITORALUL PENTRU TOTI – la tarif social. Mancare ieftina, plaja frumoasa, verdeata, curatenie si multa, multa liniste.  Asta pana ajungi la prietenul nostru machedon Marius Carniciu.

Restaurantul lui  – LA CARU’ CU SCOICI – nu este ieftin, are preturi decente pentru bunatatile pe care le ofera pregatite de bucatari scoliti, pentru muzica divina pe care o canta muzicieni cu suflet, pentru muzeul in aer liber pe care il ofera terasa lui. Restaurantul prietenului nostru machedon nu e linistit. Niciodata. E zgomotos, e viu, e adevarat. La el in restaurant nu mai esti in statiunea Venus esti undeva pe litoralul grecesc inconjurat de muzica greceasca si machedoneasca, rasfatat de un patron care nu lasa niciodata afacerea din mana. Ca un grec sau ca un machedon. La el e mereu VACANTA.

Advertisements

Comments»

1. Hotelurile METEOR si COMETA Jupiter « Agentia de Turism Ploutos - July 10, 2010

[…] epuizat Jupiterul, nu-i nimic. La o aruncatura de bat sunt Neptunul, Cap Aurora si Venus-ul cu “Caru’ cu Scoici”, cu muzica, dansuri populare, orientale si rock-uri vechi ( pentru toate varstele de la 8 la 8 de […]

2. Razvan - August 10, 2013

Atentie, am fost inselat la plata la restaurantul asta ! Mi s-a incarcat nota de plata in mod nerusinat ! Evitati aceasta locatie ! Sunt niste hoti !

3. iulian - August 14, 2014

Locație extraordinara, cu personal minor fără drept de munca, servire absurd de stupida, mâncare învechită (ciorba de burta verde) la preturi de restaurante 3-4 stele. Nu am putut consuma nimic în afara de băuturi din toată comanda de prânz. Josnic, probabil cel mai prost restaurant de pe litoralul românesc


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: